Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nuggetoviny červen 2022

Vážení obchodní přátelé, milí klienti,
níže najdete páté vydání našeho newsletteru, Nuggetovin. Tentokrát vám přinášíme například tipy na několik užitečných funkcionalit, které Nugget SW nabízí – od nadpodnikového rejstříku, přes hromadné odesílání potvrzení o zdanitelných příjmech až po tzv. dočasnou změnu kalendáře.
Naše Nuggetoviny se vždy snažíme poskládat tak, aby pro vás byly co nejzajímavější a maximálně užitečné. Uvítáme proto vaši zpětnou vazbu a případná doporučení na to, co byste si rádi přečetli příště.

Se srdečným pozdravem
Váš tým Nugget SW

e-Potvrzení (Potvrzení o zdanitelných příjmech)
Přemýšleli jsme, jak ušetřit ještě více času mzdovým účetním, a proto jsme rozšířili nabídku e-Formulářů o další položku: e-Potvrzení (Potvrzení o zdanitelných příjmech).

Zaměstnanec, který nežádá zaměstnavatele o přiznání k dani z příjmu, obdrží elektronické Potvrzení o zdanitelných příjmech ve formátu pdf, opatřené razítkem + podpisem. Mzdová účetní jenom spustí funkci, která potvrzení rozešle.
Věříme, že další rozšíření e-Formulářů udělá radost mzdovým účetním a konec konců i zaměstnancům!

V případě zájmu o toto rozšíření kontaktujte prosím: Pavel Stárek, pavel.starek@rsm.cz nebo +420 602 311 097.

Dotazník spokojenosti RSM
Koncem uplynulého týdne jste obdrželi e-mail od Moniky Marečkové, Managing Partnerky skupiny RSM CZ & SK, které je Nugget SW součástí, s dotazníkem na vaši dosavadní spokojenost. Tento dotazník, který budeme rozesílat jednou za rok, se týká vaší celkové spokojenosti s programem Nugget SW. Můžete zde vyjádřit, co se vám líbí i to, co byste změnili. Neustále se snažíme vylepšovat naše služby a vaše upřímná zpětná vazba je pro nás v tomto ohledu nedocenitelná. Děkujeme vám!

Dotazník

Komunikace na Portálu pro zaměstnance
Pokud se rozhodnete pro novou verzi Portálu pro zaměstnance, získáte – kromě jeho nových funkcí – také možnost operativní komunikace mezi zaměstnancem a odborným útvarem. Pomocí integrované funkce „Chatu“ se může zaměstnanec obrátit on-line na HR oddělení nebo mzdovou účtárnu a obdržet jejich reakci. V případě, že odborný útvar v té chvíli nebude on-line, komunikace se automaticky přesměruje na e-mail.
Nový Portál pro zaměstnance průběžně rozšiřujeme o další funkce, které vám pomohou ve vaší práci!

V případě zájmu o tuto funkci, případně celý portál, kontaktujte prosím: Pavel Stárek, pavel.starek@rsm.cz nebo +420 602 311 097.

Nadpodnikový rejstřík
Nadstavbový modul Nadpodnikový rejstřík je určen pro klienty zpracovávající agendy pro více společností, které mezi sebou nejsou nijak databázově propojeny. Typickým příkladem je holding, pod který spadá více společností nebo účetní firma, která zpracovává agendy pro několik dalších společností. Speciální modul pracuje „nad databázemi“ všech firem, které uživatel v SW Nugget spravuje a výrazně mu ulehčuje práci. Například při vyhledávání zaměstnanců napříč společnostmi.

Pomocí programu je možné vyhledat zaměstnance či rodinného příslušníka, a to na základě zadání:

  • rodného čísla (postačí prvních 6 číslic);
  • jména;
  • nebo jen části jména (například v případě špatně čitelných podkladů).

Modul prohledá všechny zpracovávané společnosti a vytvoří seznam zaměstnanců, kteří odpovídají zadaným informacím.

Dočasná změna kalendáře
Máte nepravidelnou pracovní dobu, při které se zaměstnancům velmi často mění směny v rámci týdne či měsíce (ať už z jejich osobních důvodů nebo z důvodů záskoků za kolegy ve stejném či jiném provozu), a vy musíte tyto úpravy zadávat ručně? Je to zdlouhavé a raději byste tento čas využili ke kontrole výplat nebo jiným úkolům?

Máme pro vás řešení!

Přímo z docházkového systému si můžete vygenerovat soubor pro nahrání kalendářů do systému Nugget a každý měsíc před nahráním docházky nahrávat tyto kalendáře k zaměstnancům s nenulovým kalendářem. Tím odpadne nutnost ručních úprav. Bližší informace najdete na našich stránkách webové podpory.