Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nuggetoviny leden 2023

Vážení obchodní přátelé, milí klienti,

zdravíme Vás v novém roce, a i touto cestou Vám do něj přejeme jen to nejlepší – jak v profesním, tak soukromém životě. Níže najdete první vydání Nuggetovin v roce 2023, kde pro Vás máme samé dobré zprávy a řadu zajímavých novinek 😊. Dočtete se například o tom, co nového najdete v Nuggetu již nyní a co chystáme v průběhu roku. Dále Vám představíme aktuální nabídku školení a webinářů a také novou posilu v rámci slovenské pobočky. V neposlední řadě máme jednu technickou informaci pro ty z Vás, kteří používají antivirový program ESET – prosím, věnujte jí pozornost.

V případě jakýchkoliv dotazů jsme Vám samozřejmě plně k dispozici.

Děkujeme a těšíme!


Legislativní novinky 2023

Zapracovali jsme pro Vás zajímavé legislativní změny, které nově vstoupily v platnost, abyste i nadále mohli s Nuggetem pracovat maximálně efektivně a v souladu s platnou legislativou.

Stručný přehled novinek najdete ZDE


Plánované novinky v Nuggetu pro rok 2023

Rak jsme již avizovali, stejně jako v uplynulých letech, i letos pro Vás chystáme řadu novinek a vylepšení našeho SW. Namátkou půjde například o:

  • Novou grafickou podobu Nugget SW,
  • Integraci Nuggetu s dalšími systémy,
  • Směnové kalendáře a zavedení vyrovnávacího období,
  • Opravy časového fondu do minulosti vč. oprav nepřítomností,
  • Další funkcionality Portálu – například rozšíření možností schvalovacího workflow,
  • Vylepšení statistik a reportů.

Nová posila pro podporu našich slovenských klientů

V naší slovenské pobočce v Bratislavě Vám je nově od 1. ledna k dispozici konzultantka a školitelka Zuzana Mrkávková. Zuzka doposud pracovala pro naše slovenské zákazníky v outsourcingu, kde získala potřebnou praxi se SW Nugget. Nyní se bude věnovat Vaší podpoře. Zároveň jsme pro Vás připravili e-mailovou adresu hotline@nuggetsw.sk, kam se můžete s důvěrou obracet s Vašimi dotazy.


Webináře a školení pro Vás

Na 1. pololetí roku 2023 jsme pro Vás připravili celou řadu webinářů a školení.
Hlásit se můžete ZDE

Webináře pro Vás pořádáme za výhodnou cenu, nebo zcela zdarma.

Nenašli jste webinář, který hledáte? Potřebujete individuální školení „na míru“? Napište či zavolejte nám, rádi je pro Vás uspořádáme, a to v libovolné formě – osobně v naší školicí místnosti či v sídle Vaší společnosti, nebo také on-line.


Nové funkce Portálu pro zaměstnance

Portál pro zaměstnance získal v minulém roce zcela nový design a ovládání, včetně možnosti přístupu z mobilního telefonu. Zároveň jsme vylepšili zabezpečení Portálu při přístupu přes internet a také jsme intenzivně pracovali na rozšíření jeho funkcí. Nově tak můžete využít například:

  • Schvalování cestovních příkazů s proplácením prostřednictvím mzdového modulu;
  • Vstupní dotazník nového zaměstnance;
  • Schvalování bonusů;
  • Základní schvalovací workflow;
  • Vylepšené manažerské reporty;
  • Rozšířené dvoufaktorové ověřování přístupu na Portál.

S novými funkcemi Váš rádi seznámíme na našem bezplatném webináři, na který se můžete přihlásit ZDE


POZOR! Antivirový program ESET a Nugget SW se občas nemají rádi 😊

Prosím, předejte tuto informaci Vašim IT správcům.

Společnosti, které používají antivirový program ESET nebo jeho deriváty, se mohou setkat s problémy, které vznikají tím, že ESET může blokovat procesy mezi klientem a serverem SW Nugget.

Tento stav se může projevovat výrazným zpomalením běhu SW Nugget, nebo i jeho zablokováním a nutností nového spuštění. Dá se tomu předejít nastavením systému ESET, se kterým Vám v případě potřeby ochotně pomůže naše IT podpora.