Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nuggetoviny říjen 2022

Vážení obchodní přátelé, milí klienti,

se začátkem podzimu přichází také další, již osmé vydání Nuggetovin. Najdete v něm představení řady šikovných funkcionalit našeho programu – integrace se systémem Signi a dalšími podnikovými systémy nebo Portálu pro zaměstnance. Zároveň bychom vás prostřednictvím Nuggetovin velmi rádi pozvali na jednu blížící se akci, které se my jako Nugget SW zúčastníme a rádi se tam s vámi uvidíme 😊
Pokud budete mít k obsahu Nuggetovin nebo k čemukoliv dalšímu nějaké dotazy, jsme vám jako obvykle plně k dispozici.

Se srdečným pozdravem
Tým Nugget SW


Propojení se Signi

Potřebujete od zaměstnance něco podepsat? Dodatek ke smlouvě, předávací protokol, srážku ze mzdy atd.? Nyní již není problém podepsat se zaměstnancem příslušný dokument elektronicky.
Do Nugget SW jsou totiž integrované systémy Signi či Signosoft, díky kterým můžete veškeré dokumenty šikovně, a hlavně rychle a jednoduše, nechat podepsat elektronickou cestou, v podstatě na jeden klik. Žádný tisk, „nahánění“ zaměstnanců ani archivace stohů papírů.
Prosím kontaktujte nás na jiri.sramek@rsm.cz a domluvíme podrobnosti.


Integrace Nuggetu s dalšími systémy

Nugget SW dlouhodobě vyniká nejen množstvím šikovných funkcionalit, flexibilitou a dostupným zákaznickým servisem, ale také vysokou kompatibilitou s řadou dalších podnikových systémů – náš program umožňuje nejen integraci do podnikového ERP, ale také napojení na množství dalších systémů, které jako společnost více či méně pravidelně využíváte nebo nad nimi třeba přemýšlíte – účetní, docházkové, platební, stravovací a další…

Přehled těch nejznámějších najdete na našem Nugget webu ZDE.


Plánování mzdových prostředků

Příprava mzdových rozpočtů na příští rok je pravděpodobně aktuálním úkolem pro většinu HR či finančních oddělení. Jak jsme vás již informovali, od letošního roku vám Nugget pomůže sestavit a výrazně zpřesnit vaše odhady za použití modulu Mzdové rozpočty.

Využijte této možnosti, nechte si modul představit či zodpovědět vaše otázky a spojte se prosím s naší kolegyní Zdeňkou Uldrichovou na adrese zdenka.uldrichova@rsm.cz.


Nugget SW na HR Days

Již za pár dní, 12. a 13. října, se v Praze uskuteční jedenáctý ročník odborného veletrhu pro personalisty – HR Days. Pokud vám to čas dovolí, doporučujeme akci navštívit, personalisté mají navíc po registraci na webu vstup zdarma. A když už na veletrhu budete, stavte se za námi u našeho stánku – probrat novinky, dát si s námi kávu, nebo nás alespoň pozdravit 😊

Najdete nás tam oba dny. Těšíme se na vás!

HR Days 2022


Portál pro zaměstnance – šikovný pomocník pro všechny

Modul Portál pro zaměstnance je vhodný pro každou společnost, která chce efektivně pracovat s personálními daty a má zájem do této práce intenzivněji zapojit své zaměstnance. Tento šikovný doplněk výrazně zjednodušuje práci s personálními daty a šetří množství času nejen zaměstnancům personálního oddělení, ale také vedoucím jednotlivých týmů, kteří mají možnost pracovat s daty svých podřízených. Zaměstnanci si v jednoduchém a intuitivním rozhraní sami aktualizují řadu svých osobních údajů, zadávají nepřítomnost, kontrolují platnost školení či lékařských prohlídek atd.

S jednotlivými funkcionalitami (a že jich je opravdu hodně) se můžete sami seznámit ve videu.

Portál pro zaměstnance – více informací


Reporty na jednom místě

Věděli jste, že pomocí funkce Mzdy 12-8 si můžete předdefinovat sestavy, které každý měsíc ukládáte či tisknete při uzávěrkách a uložit si je pro příště? A tuto předdefinovanou skupinu sestav si pak můžete nechat vygenerovat na jedno kliknutí a tím ušetřit čas při generování sestav po jedné.

Bližší informace, jak nastavit a spustit tuto funkci najdete zde: https://podpora.nuggetsw.cz/index.php/knowledge-base/vybrane-zpravy-po-vypoctu/