Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nuggetoviny květen 2022

Vážení obchodní přátelé, milí klienti,

níže najdete již čtvrté vydání našeho newsletteru, Nuggetovin. Tentokrát se kromě ohlédnutí za nedávným rozšířením našeho klientského portfolia zaměříme na mzdové rozpočty a pracovně právní poradenství. Připravili jsme také další praktický tip pro mzdové účetní.

Součástí dnešního newsletteru je také naše nové instruktážní video týkající se Portálu pro zaměstnance. Provede vás základními funkcemi Portálu a představí vám také rozdíly mezi rozhraním pro manažery a zaměstnance bez podřízených. Věříme, že video bude zajímavé nejen pro ty z vás, kteří Portál (zatím) nevyužíváte 😊

Je něco, co byste si v dalším newsletteru rádi přečetli? Zajímá vás něco konkrétního? Pokud ano, budeme moc rádi, když se nám ozvete. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.

Se srdečným pozdravem
Váš tým Nugget SW

Rodina Nugget se rozrůstá, děkujeme, že jste s námi 😊
Aktuálně Nugget SW využívá na 400 klientů z řad domácích i mezinárodních společností napříč odvětvími a my si každého partnerství velmi vážíme. Nejen díky skvělé práci našich odborníků, ale také na základě upřímné zpětné vazby a referencí od vás, našich stávajících obchodních partnerů, se nám daří stále získávat nové klienty. Máme velikou radost, že jsme program Nugget SW v nedávné době implementovali například ve společnostech

V letošním roce s námi mzdy nově počítají také v:
Ataccama, Galaxy Czech Republic Opco, Louwman Motor, SOLAR, Remerx, Plastum, 4 P&P, TaxTorro…
Děkujeme vám všem, že jste s námi a vážíme si toho, že nás doporučujete dále!

Plánování mzdových rozpočtů
Příprava mzdových rozpočtů na další období je nedílnou součástí práce HR či finančních oddělení většiny společností, přičemž náročnost těchto odhadů je značná a přesnost nejistá.

Podstatou našeho modulu „Mzdové rozpočty“ je na základě známých skutečností, vlastních odhadů a plánů kapacit nasimulovat výdaje potřebné k pokrytí následujícího fiskálního roku v mzdové oblasti. Plán vychází z reálných dat obsažených v mzdovém systému, avšak pro potřeby modelování vytváříme vlastní, zcela nezávislou, plánovací knihovnu. Při vytváření plánovací knihovny volíme začátek plánu – nemusí souhlasit s kalendářním či hospodářským rokem. Volitelná je i délka plánovacího období.
Zaujala vás tato možnost? Máte nějaké otázky? Přihlaste se na webinář ZDE, kde vám modul představíme nebo se s námi spojte prostřednictvím e-mailu a probereme vše potřebné a stanovíme následující kroky.

Portál pro zaměstnance v pěti minutách – seznamte se
Portál pro zaměstnance jsme připravovali tak, aby byl maximálně přehledný, intuitivní, jednoduchý, zkrátka uživatelsky co nejpříjemnější. Naším cílem není přidělávat vám práci hledáním jednotlivých funkcí a záložek, chceme vám naopak co nejvíce času ušetřit.
Aktuálně jsme pro vás připravili jednoduché pětiminutové instruktážní video, které je zaměřené na základní představení rozhraní Portálu a jeho funkcí. Ukáže vám také hlavní rozdíly mezi Portálem, se kterým pracují manažeři a Portálem, který mají k dispozici zaměstnanci bez podřízených.
Pokud náš Portál nevyužíváte, věříme, že pro vás video bude zajímavou ukázkou toho, co vše vám může nabídnout. Zároveň jsme přesvědčení, že bude užitečné i pro vás, kteří s Portálem pracujete.
Budete-li (nejen) k tomuto modulu mít jakékoliv doplňující dotazy, neváhejte se obrátit na naše obchodní oddělení.
Video Portál pro zákazníky

Pracovněprávní poradenství
Nemáte ve vaší společnosti právníky, kteří se specializují na pracovněprávní problematiku, jsou vaši právníci příliš zaneprázdnění nebo „jen“ potřebujete odbornou konzultaci v nějaké konkrétní záležitosti?

Ať už se jedná o pravidelnou přípravu či úpravu dokumentů pro zaměstnance tak, aby odpovídaly legislativním požadavkům i nárokům korporací, nebo jednorázovou záležitost například v podobě sporu s bývalým zaměstnancem, máme pro vás řešení!
Pracovněprávní poradenství

Náš tip: Práce s kalendářem
Věděli jste, že pokud máte stále se opakující cyklus kalendáře, že si ho můžete nastavit až na tři roky dopředu pomocí Definice cyklů? Nebo že pokud máte jeden kalendář pro celou skupinu zaměstnanců, můžete upravit změnu v kalendáři pouze u jednoho zaměstnance, aniž by vám to ovlivnilo kalendář pro ostatní?
Pro zodpovězení těchto a více otázek jsme pro vás připravili návod na naší webové podpoře.
Více o práci s kalendářem