Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nuggetoviny duben 2022

Vážení obchodní přátelé, milí klienti,

níže najdete další vydání našeho nového newsletteru, Nuggetovin. Tentokrát vám, mimo významné novinky týkající se formuláře tzv. „ONZ“, přinášíme informaci o potěšující změně v rámci našeho týmu a dále užitečné tipy na funkcionality Nuggetu, které šetří čas i zdroje.

Je něco, o čem byste se rádi dočetli příště? Dejte nám vědět, vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně cenná.

Se srdečným pozdravem
Váš tým Nugget SW    

Oznámení o nástupu do zaměstnání (skončení zaměstnání) – nový formulář ONZ2022
Od 1. 4. 2022 došlo ke změně formuláře ONZ, který kromě standardních údajů bude nově obsahovat i údaje potřebné pro Úřad práce. Zaměstnavateli tak odpadne administrativa spojená s vyplňováním formuláře „Potvrzení zaměstnavatele pro posouzení nároku na dávku v nezaměstnanosti“.
Vše najdete ve verzi V04R22M10.   Formulář ONZ2022    

Nová manažerka konzultantských služeb 
Rádi bychom vás informovali o milé změně (povýšení) v rámci našeho týmu. Tým konzultantů a hotline vede od března 2022 paní Zdeňka Uldrichová.
 
Zdeňka je s námi od roku 2020. Má bohaté zkušenosti zejména z výrobních společností, v nichž měla ve správě personální a docházkové systémy. Zdeňka rovněž vedla celou řadu úspěšných implementací těchto systémů. V rámci Nuggetu se dosud věnovala převážně slovenským zákazníkům. Jsme přesvědčeni, že Zdeňčina obrovská energie, s jakou přistupuje k novým úkolům, povede k dalšímu rychlému zlepšování námi poskytovaných služeb. Na Zdeňku se můžete kdykoli obrátit na emailu zdenka.uldrichova@rsm.cz.    

Celodenní školení SOA mzdy – vypsán nový termín!  
Prosím přihlašujete se ZDE    

Napojení Nuggetu na insolvenční rejstřík
Napojením modulu „Insolvenční rejstřík“ získáte vždy aktuální informace o tom, zda některý z vašich zaměstnanců není v insolvenci a tím pádem vám nevznikají další povinnosti, které ukládá zákon. 

Prostřednictvím tohoto modulu program kontroluje Insolvenční rejstřík vedený Ministerstvem spravedlnosti a podle rodného čísla vyhodnocuje informace v něm uvedené. 
Kontroly jsou nastaveny na pravidelné bázi, kdy v nočních hodinách proběhne vyhodnocení a po prvním spuštění vás program informuje o výsledku. Případně je možné spuštění programu kdykoliv během dne, a to i opakovaně. 

Chtěli byste se o tomto modulu dozvědět více? Na stránkách podpory najdete bližší informace, případně můžete kontaktovat naše obchodní oddělení.      

Netrapte se s hardwarem!
Využijte našich cloudových a hostingových služeb Nugget SW je osvědčeným a špičkovým řešením personalistiky a mzdové agendy na trhu. Neustále inovujeme naši cloudovou variantu provozu, kterou máme už v druhé generaci. Kromě ušetření starostí se zajištěním provozu nabízí cloud jistotu plynulého a hladkého chodu Nugget SW na nejmodernějších serverech s vysokou dostupností. Maximální spolehlivost zajišťuje nepřetržitý monitoring a pro případ jakýchkoliv komplikací je k dispozici tým technických specialistů v režimu 24/7/365.

Role a význam bezpečnosti je větší než kdy dříve a násobně to platí v případě uchovávání citlivých údajů, se kterými personální a mzdová oddělení přicházejí do styku dnes a denně. I v tomto ohledu cloudové řešení Nugget SW exceluje. Kromě zabezpečení na úrovni bankovního sektoru je věnována zvláštní péče také zálohám dat. Ty jsou nadstandardně chráněny zejména před útoky typu ransomware, které jsou v posledních letech na vzestupu. Samozřejmostí je potom plnění veškerých nároků spojených s nařízením GDPR.
Nugget SW v cloudu nabízí maximální spolehlivost a minimum starostí.    

Záchranný kruh
Postihl vás nečekaný výpadek kapacit v účetním týmu a hrozí vám, že zaměstnanci nedostanou své výplaty včas, protože je u vás nemá kdo spočítat? Potřebujete situaci co nejrychleji vyřešit a mzdy někomu svěřit, ale bojíte se, že to bude na úkor kvality? Není třeba! Jsme tu pro vás a nabízíme vám záchranný kruh v podobě dočasného převzetí výpočtu vašich mezd.

Díky našemu stabilnímu, zkušenému a vysoce profesionálnímu týmu budete mít jistotu, že vše bude precizně zpracováno v souladu s vašimi podklady a aktuální českou či slovenskou legislativou. Jakmile bude váš účetní tým opět v plné síle, předáme celou agendu zpět do jejich rukou.