Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nuggetoviny červenec 2022

Vážení obchodní přátelé, milí klienti,

níže najdete již šesté vydání našeho newsletteru, Nuggetovin, kde vám přinášíme velkou novinku ohledně komunikace s pojišťovnami. Dále se dočtete o propojení Nuggetu s docházkovými systémy a představíme vám šikovnou aplikaci Payminator pro správu daňové administrativy a program DAILY. Také se například dozvíte o nových IT službách a v neposlední řadě na vás máme i jednu malou velkou prosbu 😊
A stejně jako vždy – pokud byste k newsletteru měli jakékoliv připomínky či podněty, budeme rádi za vaši zpětnou vazbu.

Děkujeme a přejeme vám krásné a pohodové léto plné jen těch nejlepších zážitků.

Se srdečným pozdravem
Váš tým Nugget SW


Odesílání hlášenek na zdravotní pojišťovny přímo z NUGGETu
Představujeme novinku, která usnadní vaši práci.

Nově je možné elektronicky odesílat hlášenky na zdravotní pojišťovny pomocí datových schránek přímo z programu.
Nastavení je jednoduché a zvládne ho každý uživatel sám. Možné je i centrální nastavení, kdy pověřená osoba ve společnosti provede nastavení pro všechny své kolegy a kolegyně najednou.
V prvotním nastavení zadáte přihlašovací údaje do datové schránky, ze které se budou formuláře odesílat, dále zadáte čísla datových schránek jednotlivých zdravotních pojišťoven a pak už jen budete generovat a odesílat hlášenky přes standardní funkce programu.

Jaké hlášenky je možné odesílat:

  • Přehled o platbě pojistného
  • Hromadné oznámení zaměstnavatele

Všechny odeslané hlášenky jsou následně vidět v přehledu podání na portály veřejné správy.
Pro více informací se obraťte na hotline@nuggetsw.cz.


Rychlejší starty Nugget SW s DAILY!

Máte-li větší knihovny a při ranním startu programu čekáte dlouho, než proběhnou denní aktualizace, poslouží vám program Z000DAILY.exe.
DAILY v noci, tedy v době, kdy mzdové účetní a personalisté většinou spí, vygeneruje události, upraví obsazení organizační struktury, platnost periodických školení či lékařských prohlídek, přidělí vybavení, a mnoho dalšího.
Pro více informací se obraťte na naše obchodníky:
Jiří Šrámek nebo Pavel Stárek


Nové IT služby Nugget SW

Nugget SW je osvědčeným řešením personalistiky a mzdové agendy na trhu. Jak vás pravidelně informujeme, neustále jej rozvíjíme a nyní přichází na řadu také rozšíření našich služeb v rámci IT. Konkrétně se jedná hned o několik služeb, které jsme pro vás připravili. Již delší dobu nabízíme naše Cloudové služby, nyní ovšem již v druhé generaci. Úplnou novinkou je NuggetSW Backup, který přináší absolutní jistotu, klid a komfort díky každodennímu zálohování dat.  Aplikační podpora je standardem již několik let, ovšem nově přinášíme služby jako NuggetSW Secure Connect a NuggetSW Monitor

Více o IT službách ZDE


NUGGET SW a docházkové systémy

V průběhu let jsme na mzdový modul systému Nugget SW napojili snad všechny docházkové systémy, se kterými firmy v České republice a na Slovensku pracují. Napojení vašeho stávajícího, nebo například zcela nového docházkového systému na Nugget SW je tak snadnou záležitostí. Nastavení načítání dat z docházky do mzdového fondu Nugget SW se obejde bez vzniku nákladů na naší straně. Stačí k tomu bezplatná konzultace.
Pokud uvažujete o novém docházkovém systému, můžeme vám s klidným svědomím doporučit systém PowerKey od společnosti Advent s.r.o., se kterou úzce spolupracujeme. Podrobnější informace a kontakty vám rádi poskytnou naši obchodníci:
Jiří Šrámek nebo Pavel Stárek


Payminator – elektronické řešení daňové administrativy

Trávíte příliš mnoho času evidencí, aktualizací a zpracováním daňových slev vašich zaměstnanců? Představujeme vám naši aplikaci Payminator pro pohodlnější, rychlejší a bezpečnější správu daňových slev a ročního zúčtování. Bez zbytečného papírování a podepisování daňových formulářů. Díky aplikaci můžete veškerou daňovou agendu řešit elektronicky, odkudkoliv a kdykoliv. Aplikace je dostupná v českém a anglickém jazyce a je plně integrovaná s Nugget SW.

Více informací o aplikaci a představení dema naleznete ZDE


Na závěr – jste spokojení? Budeme rádi za doporučení

Přichází období, kdy firmy, které nemají vyhovující mzdový a personální software, vážně přemýšlí o jeho náhradě. Pevně věříme, že vy mezi ně nepatříte 😊, ale pokud se někdo takový najde mezi vašimi známými/pracovními partnery a vy jim doporučíte náš systém Nugget SW, uděláte nám velkou radost!

Děkujeme a přejeme vám příjemné léto a krásnou dovolenou!